peach and blue

Då var det torsdag igen och jag är megatagg på att det redan är helg imorgon! Jag har suttit och köttat matte hela måndag, tisdag, onsdag och nu är det äntligen över. Provet gick inte så bra som jag hoppats, men jag kan i alla fall säga att jag gjort mitt bästa.

Jag är helt slut och trots det fina vädret ligger jag utslagen på soffan och ska strax sätta på ett avsnitt PLL och gosa ner mig innan jag beger mig iväg för en timme på gymmet. Skönt att rensa tankarna och röra på mig lite. …eller så ligger jag kvar i soffan och tar igen lite sömn.. Svårt val det där 😉

Idag körde jag på en ny skjorta från Ralph Lauren (nej men tjena vadå att jag varit i USA?) och jag fullständigt älskar färgen! Nya mörkblåa bootcutjeans från 7 for All Mankind till det och detta är vad jag kallar en perfekt skoloutfit. Skönt och enkelt!
IMG_1242 iphonebilder juli -60 IMG_1228
Iphoneskalet är också nytt för det fick jag i present av mina fina vänner, superfint. Från The Case Factory.

4 thoughts on “peach and blue

  1. Tack så jättemycket för svaret om woodbury! Supersnällt 🙂 ställer en liten följdfråga som du kan svara på om du minns svaret hihi 🙂 minns du vad för färger ungefär som de kabelstickade RL tröjorna fanns i? Kram

    1. Åh tack, glad att du gillade det!
      Jaa när jag var där så fanns det typ ALLA färger. Bokstavligen! Och i alla storlekar. Jag köpte en orange i cashmire och en vit v-ringad kabelstickad. Har nämligen redan en rosa och en blå så det fick räcka 🙂 Det finns allt från limegrön till svart, lila, gul, orange, vit, ljusblå, mörkblå, rosa, skrikrosa – ja typ alla färger. Ranka dina 5 favoritfärger till din pappa så får han väl ta dem som finns 🙂 Kan också meddela att de kostar bara 40 dollar styck, vilket är cirka 280kr!! I sverige kostar kabelstickat typ 1000-1200kr. Så kör på!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *