by Tory

Åh idag sprudlar jag av glädje och motivation! Verkligen sjukt hur det kan ändras från ena dagen till den andra. Men jag var verkligen tvungen att ändra inställning och släppa en sak, och so I did. Det är klart att det inte bara är att släppa så är det över, men om man går in med inställningen att man ska göra det så går det mycket lättare!

Solen skiner, jag känner mig lite mindre stressad trots matteprovet imorgon, jag ska till gymmet idag för första gången sen innan New York, och jag känner mig bara allmänt gladare helt enkelt. Trodde motivationen hade försvunnit helt där ett tag men nu är den tillbaks och jag är redo för lite effektivitet.

Invigde mina nya vårskor idag, love them! Jag och Mathilda köpte likadana inne i Tory Burch-butiken på Madison Avenue. Gå dit!! Jättefin butik – ett omgjort townhouse på 3-4 våningar med inredning i en skitsnygg kombination av lila och orange och personalen är verkligen hur trevlig som helst.
DSC_0088 2 DSC_0089 2

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *