oh that feeling

IMG_1196
– nya skor (HÄR) och träningstights från Nike, och nytt träningslinne från Victoria’s Secret – 

Äntligen äntligen äntligen! Jag har verkligen haft sjukaste abstinensen efter att få träna utan ångest. Låter så sjukt när jag säger så, sen när tränar jag frivilligt och tycker det är kul? När jag var mindre hatade jag att röra på mig och träna, men det är verkligen något som har blivit ett växande intresse ju äldre jag blivit.

Slutade tidigt idag och tog och storhandlade lite matvaror, all min ”clean” mat var slut hemma så det var bara att fylla på igen. Har även hunnit med att fota mina presenter, få inspiration, varit förbi en sväng på jobbet och sagt grattis till min kollega, och sen hann jag såklart men gymmet också. Blev 30 min kondition och 30 min styka och en klen stretching på slutet. Bättre än inget! Känner att det är dags att jobba upp konditionen igen så det inte blir en pest att springa ute sen, hehe…

Nu ska jag isolera mig i min mattebubbla och kötta in i det sista. Om 22 timmar är det över, så är det bara att tänka.

2 thoughts on “oh that feeling

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *