new make-up

När jag var i NY och hade plånkan fylld med sparade pengar så kände jag att det var dags för en helt ny uppsättning med smink (haft puder från H&M hur länge som helst hehe). Sagt och gjort! Gick in på BareMinarls och köpte ett startkit som bestod av tre penslar, fyra pudernyanser och en primer.

Hittade en hemsida som heter Lyko.se som säljer startkitet till ett toppenpris och sen kan man även köpa varje puder för sig. Mathilda sa att när hennes första puder tog slut så använder hon bara två nyanser istället för fyra, så behöver ni påfyllning så hittar ni det på Lyko i alla möjliga nyanser, alltid jobbigt när man kommer till butik och nyansen är slut…

Jag håller fortfarande på att prova mig runt men so far fullständigt älskar jag pudret som är bra på att täcka och ger en jämn nyans i hela ansiktet. Ebba köpte en rouge från BareMinerals som jag vet att hon tyckte var super, och den hittar ni HÄR. Och sist men inte minst måste jag även rekommendera en ögonskugga som är lite halvflytande istället för en smulig palett. Testade den i Yorkan men färgen jag ville ha var slut…

-ursäktar den fruktansvärt dåliga bilden… – 
DSC_0115
Förutom ett statkit med BareMinerals fick jag även med mig en ”halvflytande” ögonskugga som man ”smetar” på från märket MALLY och även en liknande från Clinique. Mascaran jag använder mig av är Telescopic från Loreal Paris och concelern (min absolut bästa älskade och favorit of all times) är Make Up Store och heter ”cover all blue”. Förutom det så älskar jag även min mörkbruna kajalpenna som jag fick i julklapp för något år sedan av märket Estée Lauder, har även en rougepalett och en ögonskuggepalett därifrån som används flitigt.

Mitt hjärta hoppade över några slag när jag hittade necessären från Ted Baker med en stor rosa rosett. Köpte både en till smink och en lite större för resor utan att tveka en sekund. Superfina!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *