så nära

IMG_0448
Jag kan verkligen inte förstå att det är mindre än 3 dagar kvar. Mindre än 72 timmar. Det känns som jag väntat på den här dagen i hela mitt liv och nu så är den här. Känns så himla himla konstigt.

Från den ena minuten till den andra kommer jag gå från att vara ett barn till en vuxen. Helt plötsligt kan jag gå och köpa min egen trisslott, mina egna cigg (hehe röker dock inte), mediciner och energidrycker. Dricka alkohol och vara på en klubb och festa. Skriva på min egna papper, sjukanmäla mig själv och så småningom bege mig ut på vägarna på egen hand. Blir lite fascinerad över hur plötsligt det ändras och att dagen ÄNTLIGEN har kommit!

Men en sak är säker (ingen åldersnoja här inte), jag är taggad till TUSEN och jag längtar verkligen så mycket till på lördag när jag ska fira in the big day med mina 20 närmaste tjejkompisar. 18 JÄVLA ÅR NU BÖRJAR LIVET (på söndag hehehe)!!
DSC_0027 3

 

One thought on “så nära

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *