night at Times Square

DSC_0042 4DSC_0016 5 DSC_0020 5DSC_0036 4Ni ska bara veta som vi kämpade för att få en nattbild på Times Square. Usch, vi låg hemma och var otaggade till max, vi ville inget hellre än att ligga inne och gosa. Men det var sista kvällen och vi hade glömt bort älskade Squaran varje kväll så det var bara att pallra sig upp. Inte hade vi ätit heller hehe (kl var typ 22).

Vi drog på oss lite finare kläder (dvs tunna strumpbyxor) och ut i kylan som var så fruktansvärd och det blåste iskalla vindar. Redan innan vi kom fram var vi stelfrusna allihopa men vi knäppte av några dåliga bilder (haha) och kämpade sedan som djur att få en taxi. Självklart är alla upptagna och det tog väldigt lång tid… Men efter mycket om och men satt vi där i taxin med några bilder rikare i kameran.

Om det var värt det? Well…at the time? No. Nu? Oh ja. Times Square är verkligen något magiskt om kvällarna.

Tips från coachen? Åk mellan april-oktober till Yorkan, hehe. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *