on top of the rock

Dessa bilder kom aldrig upp i veckan eftersom internet var så segt i början och sen fanns det helt enkelt inte tid.

Utsikten vi fick vara med om på Top of the Rock var verkligen något otroligt fint. Stod typ med hakan i marken och häpnades av att det är JAG som står och tar dessa bilder. Jag som ser det live. Lite svårt att ta in sådär första dagen. Men det var helt klart värt 27 dollar för att stå och trängas med kameran i solnedgången.

Helt klart ett grymt tips att åka upp 30-40 min innan solen går ner för att se staden när det är ”ljust” och sedan njuta av solen när den sakta men säkert gå ner för att sedan även se staden i kvällen mörker. Helt magiskt!
DSC_0180 DSC_0189  DSC_0211 DSC_0192 IMG_0614 DSC_0199 DSC_0221

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *