last day in NYC

Söndag kväll och jag ligger ensam i soffan och reflekterar över veckan som gått. Det känns som en dröm! Försöker liksom smälta allt som hänt, alla nya intryck och människor. Resa är verkligen det absolut bästa som finns – nu taggar jag London om 2 månader! 

Nu till saken, vår sista dag i New York var riktigt dreamy och perfekt och underbar och fantastisk och ja – ni fattar. Vi hade egentligen planerat att packa på eftermiddagen men när vi vaknade på morgonen så slog det oss att det kanske fanns en utchekningstid. Så morgon blev lite stressig med att packa, väga och få ner allt i våra väskor men det gick!

Frukost åt vi sedan på ett supermysigt brunchställe som heter La Pain Quotidien och åt vars en belgisk våffla med deras hemmagjorda körsbärssylt och en kanna te till det, SÅ GOTT. Vi promenerade sedan ner till Fifth (kan meddela att det var -15 grader och extremt kallt, det var dock vindstilla så i solen var det rätt skönt och himlen lyste blå så vi var glada ändå) för att hämta upp mina jeans som blivit uppsydda på jeansavdelningen på Saks Fifth Avenue. Mathilda köpte även en Tory Burch-väska och Ebba gick loss på Victoria’s Secret. Sista shoppingstoppet var sedan på Sephora där jag köpte lite nytt ögonsmink som jag är supernöjd med.

Mätta på veckans shopping promenerade vi sedan längs Park Avenue till Grand Central (måste att besöka!!) och tog sedan tunnelbanan ner till Brooklyn Bridge. Vi var rädda att vi skulle frysa ihjäl men med vars en Starbuckskaffe och bagel i handen och en lysande sol med slående utsikt var vår lilla promenad på Brooklyn Bridge inget annat än lyckad.

Dagen avslutades sedan med en extremt skrattfylld biltur till flygplatsen, en god middag på JFK och sedan somnade vi alla tre på flyget innan det ens lyft. Vaknade några gånger under tiden och tänkte på hur lyckligt lottad jag är som fått spendera en drömvecka med två fina tjejer. Kärleken är så oändligt stor. Love you babes
DSC_0054 2 DSC_0067 3
DSC_0089 3DSC_0097 2 DSC_0084 3 DSC_0102 2 DSC_0100 1 DSC_0083 3 DSC_0114 1

2 thoughts on “last day in NYC

 1. Hey there would you mind letting me know which webhost you’re
  working with? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must
  say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider
  at a reasonable price? Cheers, I appreciate it!

 2. I know this if ߋff topic Ьut I’m lookinց intߋ starting my owո blog and wаs curious ѡhat аll iѕ nеeded to ǥet setup?
  Ι’m assuming Һaving а blog like yoսrs աould cost ɑ pretty penny?
  Ι’m not very internet smart so I’m not 100% suгe.

  Any tips oг advice աould Ƅe greatly appreciated.
  Тhanks

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *