UPPER EAST SIDE

Vi vaknade rätt sent imorse och idag stod Upper East Side på agendan. Finns det något bättre än att börja dagen med en brunch? Vi drog på oss kläderna och tog en lång en timmes promenad genom Central Park och ut på Upper East Side där vi styrde stegen mot brunchstället Sarabeth’s, nöjda och glada promenerade vi sedan därifrån i den fruktansvärda kylan (kallt som fan trots sol) och spanade in diverse Gossip Girl-ställen. St Judes/Constance fick vi syn på och såklart även en froyo på the Met Steps. Coolt faktiskt!

På vägen hem gick vi förbi Tory Burch-butiken på Madison Avenue och den var så himla fin. Varken jag eller Mathilda kunde hålla oss så ut kom vi med vars ett par nya fina vårskor – precis vad jag letade efter!

DSC_0022 4 DSC_0029 4 IMG_0975DSC_0048 3 DSC_0112 1  IMG_0989

One thought on “UPPER EAST SIDE

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *