Sarabeth’s

Äntligen har jag fått testat detta ställe som alla tjatar sönder om. Dock förstår jag tjatandet för det var riktigt riktigt gott, prisvärt och mysigt.

Vi kom dit rätt sent så jag vet inte om det var brunch/lunch eller frukost-menyn som vi fick men jag tog i alla fall french toast med jordgubbar, ebba tog en SUPERGOD sandwich med tomat, mozzarella och avokado och Mathilda tog en omelett med lax. Alla tre gick vi därifrån väldigt mätta och belåtna! Tror vi ska testa detta stället imorgon igen och då ska jag nog beställa samma macka som Ebba.

Sarabeth’s finns på ett par ställen men vi var på den som ligger på Upper East Side (Madison Avenue, 92 street) och imorgon ska vi till den på Fifth Avenue. Absolut ett måste för de som gillar brunch!
IMG_0942 IMG_0944

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *