around manhattan

Dags för ännu en update! Det är morgon här och vi ska snart fixa oss och gå iväg till Sarabeth’s för lite brunch som vi velat så länge nu, hehe. Blir nog den på Madison Avenue så går vi genom central park dit. Solen skiner idag så det är toppen!

Igår började dagen med snöstorm och en megasupergod frukost på Café Europa på 57th street bestående av amerikanska pannkakor med banan och bär, mums.

Efter frukosten tog vi ett varv inne på LV och konstaterade att det är dyrare här än i Sverige så köper nog hemma istället. Lite dreggel senare var vi på en shoppingrunda på Abercrombie, Hollister och de klassiska affärerna.

Med lite skinny vanilla latte från Starbucks i magen så fortsatte vi på Saks Fifth Avenue där jag hittade de perfekta svarta bootcutjeansen som jag slog till på – dock är de på uppläggning så hämtar ut dem på fredag (gratis och allt – hett tips för oss kortisar!).

Efter att ha skådat varje hörn av 5th Avenue så gick vi vidare till Madison Avenue där vi helt plötsligt sprang på The Palace från Gossip Girl (starstrucked!!). Jag och Mathilda var på en liten väsk-tour och gick in i varje väskaffär vi kunde hitta och konstaterar att personalen är trevlig även mot oss.

Bloomingdales var up next och där hade vi blivit tipsade om ett gott froyo-ställe så dit gick vi och njöt av en liten (jävligt stor) kaffeyougurtglass med blåbär och granola – supergott!

New York City 20143DSC_0007 3 DSC_0015 3 DSC_0034 2 IMG_0857 DSC_0012 3 DSC_0029 3

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *