nothing you can’t do

Vill börja med att be om ursäkt för att jag uttryckte mig lite klumpigt i tidigare inlägg, vill absolut inte att någon ska tro att jag har obegränsat med pengar, för så är det verkligen inte. Det är ändrat och jag ber om ursäkt!

IMG_0789 DSC_0025 2 DSC_0046 1 DSC_0067 1 DSC_0071 1 DSC_0004 2 DSC_0062 1 DSC_0077 1 DSC_0056 1 DSC_0016 2 DSC_0009 2
Haha ger denna sista bild på Mathilda för hon blev skitsnygg och jag ska ”bara fixa till håret” hehe. 

Godkväll på er! Klockan börjar närma sig 23 här i stadens stad och vi har precis ramlat innanför dörren efter en lång dag på språng. Det har varit riktigt riktigt kallt idag så vi har gått ut och in från varenda affär och café vi fått syn på vilket har gjort vår dag lite oeffektiv, men vi har haft en dag fylld med skratt och nya upplevelser ändå.

Vi började med en frukost på Whole Foods och Jamba Juice i Colombus Circle (ska tipsa lite senare..) för att sedan fortsätta bort mot Century 21 där vi alla tre gjorde fina fynd. Jag fick med mig en potentiell kjol att ha på min 18-årsdag så det var bra. Efter ett snabbt stopp på hotellet där vi fyllde på med kläder drog vi en cab ner till SOHO. Totally in love!

Lunch på Balthazar på Spring Street och sedan massa shopping på Mercer Street (fick med mina ASH-skor så nu är jag meganöjd!). Ännu en sväng in på Century 21 där jag hittade ännu ett fynd som jag ska visa i veckan. När vi kom fram till Ground Zero (som var planen hela dagen…) så var det stängt för dagen, hehe. Dock hade vi skrattanfall till tusen under hela tiden så inga sura miner för det.

Middagen idag blev efter mycket velande och letande fram och tillbaka på en supermysig restaurang i Little Italy – lägg Mulberry Street på minnet!!

2 thoughts on “nothing you can’t do

  1. Hej! Kollade igenom din blogg och undrade vart din svarta kappa/jacka/blazer kommer ifrån? Totally love ur blog, den är super!
    Kramar

    1. Tack snälla du! Den svarta jackan är min favvo och jag köpte den på zara sommaren 2013 i portugal. Så tror inte den finns kvar tyvärr 🙁 men kanske någon som vill sälja?
      Kram på dig!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *