friendship

Idag är DAGEN FÖRE DAGEN!!! Jag är så övertaggad håller typ på att explodera.

Jag har flängt runt på stan hela eftermiddagen i jakt på strumpbyxor, plåster, färdkost, hårprodukter och andra nödvändigheter inför resan. Nu drar jag en bloggpaus men ska snart göra min sista läxa innan lovet för att sen dra en timme på gymmet (måste bli av med all överskottenergi) och SEN ska jag hem och äntligen börja packa – last minute as always.

Igårkväll var jag på drink hos bästa Klara och jag hade väldigt roligt. Helt klart en lyckad onsdagskväll!! Stort grattis på hennes 18-årsdag! Själv fick jag ju inte hänga med ut så jag ramlade innanför dörren vid halv 1, lagom sådär på en onsdag.

Födelsedagsbarnet och jag ♥  tur man blir snygg på bild… lol
DSC_0025 DSC_0008

2 thoughts on “friendship

 1. Du måste måste måste måste äta på Spice market (eller heter det spicY market? Aja). Iaf världens världens godaste resturang med asiatisk mat. Brukar ta lite olika smårätter och tillsammans blir det faaaaantastiskt, deras små krispiga potatisar och kokonötsris är siiick.
  Åh det vattnas i munnen när jag skriver detta. Hatar att restaurangen ligger i New york..
  Det ligger iaf väldigt mysigt till på den lite lugnare dekan av Manhattan men det går snabbt att ta sig dit. Nära restaurangen ligger även det gamla tågspåret som nu har gjorts om till promenadpark så är en stor rekommendation då det är supermysigt att promenara där.
  Atmosfären inne i restaurangen är också så extremt fin och välgjord, superfint inrett.

  Ett annat tips är att åka till Hoboken, New Jersey och besöka Carlos Bakery. Vet inte om du kollar på den serien? Är iaf en serie som går på TLC som handlar om detta café som gör så stört snygga och goda kakor/tårtor/bakverk. Är världens nördfan av serien så för mig var det ett givet val att besöka det. Faktisk en av de bättre sakerna jag gjort i New York! Även om du inte kollar på serien så kan jag säga att den 20-30min långa resa det tar att åka dit är så så värt det för har aldrig ätit så goda bakverk som jag gjorde då

 2. Du måste måste måste måste äta på Spice market (eller heter det spicY market? Aja). Iaf världens världens godaste resturang med asiatisk mat. Brukar ta lite olika smårätter och tillsammans blir det faaaaantastiskt, deras små krispiga potatisar och kokonötsris är siiick.
  Åh det vattnas i munnen när jag skriver detta. Hatar att restaurangen ligger i New york..
  Det ligger iaf väldigt mysigt till på den lite lugnare dekan av Manhattan men det går snabbt att ta sig dit. Nära restaurangen ligger även det gamla tågspåret som nu har gjorts om till promenadpark så är en stor rekommendation då det är supermysigt att promenara där.
  Atmosfären inne i restaurangen är också så extremt fin och välgjord, superfint inrett.

  Ett annat tips är att åka till Hoboken, New Jersey och besöka Carlos Bakery. Vet inte om du kollar på den serien? Är iaf en serie som går på TLC som handlar om detta café som gör så stört snygga och goda kakor/tårtor/bakverk. Är världens nördfan av serien så för mig var det ett givet val att besöka det. Faktisk en av de bättre sakerna jag gjort i New York! Även om du inte kollar på serien så kan jag säga att den 20-30min långa resa det tar att åka dit är så så värt det för har aldrig ätit så goda bakverk som jag gjorde då

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *