nyårsönskningar #5

Jag kommer dela upp mina nyårslöften/nyårsönskningar i sex delar, som alla har sin kategori. Jag älskar listor och har därför staplat upp mål/önskningar inom varje kategori som jag håller kärt i mitt liv. Fråga gärna om det är något ni undrar. Annars välkomnar jag er in i min ambitiösa men något orealistiska hjärna! 


IMG_0382_Fotor_Collage_Fotor

Dags för del 5, och jag säger bara – bättre sent än aldrig. Egentligen är det sex delar men den sista handlar om skolan och jag är tveksam på om jag vågar publicera det. Rädd att kanske provocera någon. Vi får se! 

#5 – övrigt

Testa nya restauranger – jag bor mitt i centralaste stockholm och har hundratals restauranger att välja på – och jag är ute liksom minst en gång i veckan – så det är pinsamt att jag inte har någon koll på var man äter, haha.

Sluta oroa mig i förväg – jag är expert på att gå och oroa mig för saker innan de händer. Istället för att tänka ”tänk om det händer…” så måste jag försöka vänta att ta ut saker i förväg – ta tag i problemet när det kommer.

Försöka låta bli att vara så dramatisk – jag är drama queen nummer 1 och jag tror aldrig att jag kommer komma ifrån det, det är liksom så jag är. Dock kommer jag försöka tänka på det och inte vara dramatisk över onödiga småsaker.

Inte bry mig om folk som sprider negativ energi – om jag inte mår bra av att umgås med någon, då ska jag inte heller göra det.

Sluta vara så naiv och vara mer försiktig och kritisk mot mig själv utan att överanalysera allt – det har hänt mig många gånger att jag levt i en naiv bubbla som sedan spräckts och jag har känt mig så lurad trots att det varit så tydligt. Att försöka undvika detta utan att överanalysera är verkligen något jag ska jobba på!

Ta körkort innan juni – det är vad jag har sagt till mig själv. Så länge jag har körkortet innan sommaren så är jag mer än nöjd. Det går bra, men för att behålla min hälsa så vill jag inte stressa och springa igenom det. Förhoppningsvis har jag det i slutet på april!


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *