just a tuesday

IMG_0267
Så då har jag lyckats checka av pass nummer ett på gymmet i denna stressiga veckan. Var längesen (typ 10 dagar) sen jag var där sist pga masas festligheter, en hemsk förkylning och min skånevisit. Men som alltid tyckte jag det var skönt att komma tillbaka! Körde SatsPowerstep som varvar stykra och kondition i intervaller, tycker det är skitkul hehe. Lyckades dock ramla idag när jag trampade fel/fick typ en blackout och landade på golvet. Klumpigt och lite halvpinsamt men det var bara ställa sig upp och köra vidare!

Nu har jag en presentation att förbereda, tvätt att tvätta och en bok att läsa – 2,5 h tills senaste läggdags – let’s do this! (älskar att jag pratar som att jag ska springa ett lopp eller något men min lust att göra något what so ever har varit som bortblåst idag och helst av allt vill jag bara dra täcket över huvudet att sova, men det går ju inte….)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *