bara jag

Desktop30
Känns som att det blivit lite väl ytligt på bloggen på sista tiden. Jag brukar ju stå för att vara lite mer djup än övriga bloggar, men ibland vet jag helt enkelt inte hur jag ska formulera mig och då hoppar jag hellre över. Men jag ska absolut försöka behålla vad jag stå för och varva tankar med kläder och liknande.

Jag har svårt att sätta fingret på vad som händer i mitt liv just nu. Jag känner lite att jag är på en transportsträcka i väntan på något. Vad det något är vet jag inte heller. Med tanke på att jag runt jul lyckades ta mig ur en av de absolut jobbigaste perioderna i hela mitt liv – med vänner som svek, panikångestattacker, olycklig kärlek, saknad, orimliga krav och en olidlig stress – så känner jag att livet är bra just nu. Jag mår bra, jag är glad, jag vet var jag står och jag vet vilka mina vänner är, men å andra sidan vet jag inte vad jag vill. Jag vet att det inte är något jag måste bestämma nu, det är inte ett beslut jag måste ta idag eller imorgon. Men någon dag måste jag ta det. Och när jag gör det vill jag vara redo.

Jag pratar i nattmössan nu men jag ska förklara vad mina vägval är. Jag måste bara själv sätta fingret på det.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *