work bitch

IMG_0263_Fotor_Collage_Fotor
Såhär cool är jag när jag är på gymmet. Tycker verkligen det är så awkward att ta bilder i spegeln på gymmet, det är något jag gör mycket sällan. Dock passade på idag när jag var helt alone under min stretching.

Tänkte bara dela med mig lite om min träning. Jag har hållit igång som jag sagt sedan skolan började, tar mig tid till det och prioriterar det i många fall. Dock tycker jag att det är lite synd för jag är så himla feg när det kommer till att gymma själv… Tycker det är jättejobbigt att stå i gymmet och lyfta vikter och göra övningar, så jag går nästan bara på pass – det är så himla kul! Tycker att mina favoritpass – satspowerstep, shape, bodycombat – är riktigt bra, men det krävs variation.

Till nästa vecka är verkligen målet att våga köra ett eget styrkepass i gymmet. Det gäller bara att jag är väl förbered med vad jag ska göra. Någon som har några tips att komma över denna extremt löjliga rädsla?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *