midweek

Onsdag redan! Nu är det snart helg och jag går bara och längtar och längtar hela tiden, glömmer nästan att leva i nuet… Det är mycket födelsedagar som är på ingång och mina helger är helt fullplanerade ett bra tag framöver. Men det är superkul! Älskar födelsedagar.

Jag har verkligen så pinsamt och fascinerande lite att göra i skolan nu jämfört med vad jag brukar ha. Att läsa 100 sidor i en bok och ha lite glosor är heaven för mig, och jag försöker verkligen njuta av tillvaron.

Försöker pallra mig iväg till gymmet trots det hemska vädret och planerar presenter hit och dit – men jag klagar inte.

Idag har jag haft på mig kjol och känt mig som ett treårigt förskolebarn, men det bjuder jag på. Ett par ASH-wedges till detta och det blir lite tuffare, can’t wait.
IMG_0227_Fotor IMG_0238_Fotor

BTW, hälsar min bästis Johanna välkommen till bloggerfy premium, superkul!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *