Love Theme

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och jag som är en kärleksälskare har verkligen inte undgått detta. Tänkte att det kunde vara kul att köra lite kärlekstema här på bloggen kanske varannan dag fram till alla hjärtans dag?

Tänkte blanda med klädtips, kärlekserfarenheter, romantiska bilder/quotes och kanske lite kärleksfrågor från er läsare? Fått mycket frågor angående relationer och killar förut, bring it så kan jag svara i ett inlägg! Kommer lägga allt i kategorin ”-love”.

Kärlekens tema får starta med lite kärlekssaker ni kanske inte visste om mig.

1. Jag har haft fyra seriösa förhållanden – hur äkta de har varit varierar dock. 
2. Äldsta killen jag kysst är 88a och yngsta 97a…
3. Jag har en lång kravlista på hur en kille ska vara i min dagbok.
4. Jag kan vara väldigt naiv, samtidigt som jag kan vara minst lika avundsjuk.
5. Det mest romantiska ögonblicket i mitt liv måste varit när jag och mitt ex kollade på solnedgången i värsta hamnen. Eller när jag och Richard bestämde oss för att satsa, det var också rätt romantiskt.
6. Första gången jag blev hjärtkrossad (14 år) trodde jag att jag skulle dö av smärta.
7. Jag älskar att kramas. 
8. Jag har en extrem ”grej” för blonda killar med blå/gröna ögon, men sen förvånar jag mig själv ibland med några undantag… Haha!
9. Charm, fint leende och fina ögon gör allt på en kille. 
10. Jag drömmer om att bli friad till på någon av mina favoritställen på jorden; stranden, vid Eiffeltornet (har aldrig varit där men lovar att jag kommer älska det) eller toppen på en skyskrapa – och det ska vara varmt så klart.
11. Jag har lovat mig själv att inte påbörja ett nytt förhållande igen innan jag är 100% säker på att det kommer fungera. 
12. Rosa är en av mina favoritfärger.
13. Att leka, flirta, mysa och prata med killar är bland det roligaste jag vet som singel. 
14. Vänskap och kärlek är något bland det starkaste som finns och utan tvekan det värdefullaste jag har.

012_195326434
– bild från mars 2012 –

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *