Frågor&Svar

Fått in lite frågor och det var längesen jag svarade i ett inlägg så here we go! Ska försöka göra detta lite oftare, fortsätt fråga på. 

F: Hej! Var är det du jobbar? 🙂
S: Jag jobbar på Borgs Bageri (Depå) i Birger Jarlspassagen och Borgs Bageri på St Eriksplan, på sommaren jobbar jag på Happy.

F: Hej Felicia!
Jag undrar hur du går tillväga när du söker ett extra/helgjobb!
Vad tycker du är viktigt att få med i ett cv? Vilka ställen borde man lämna ut sitt cv till? Osv..
Skulle bli glad för svar! 🙂
S: Jag är verkligen ingen expert på CV:n, men jag tror absolut det är viktigt att få med alla tidigare erfarenheter och sedan dra slutsater ur ens positiva egenskaper, typ “jag är väldigt utåtriktad och därför tror jag att jag passar perfekt i kassan” typ. Lämna ut CVn till alla större kedjor ifall de skulle råka söka nya just då, men annars tror jag på att söka mer lokalt, i mindre butiker/restauranger/caféen där inte alla andra söker. Maila om intresse först är alltid bra!

F: Du verkar ha så otroligt många vänner och det känns som du är nära allihop.. Stämmer detta, hur gör du för att skaffa så många nya vänner och är ni alla i samma ”gäng”? Avundas dig lite faktiskt!
S: Åh kommer ihåg när jag fick denna frågan, blev så förvånad!! Jag vet att det ibland kan framställas som allt är perfekt med vänner osv men så är verkligen inte fallet. Ni ska bara veta hur mycket kaos jag haft i mitt privatliv de senaste månaderna. Jag har många vänner, I do, men hellre få nära än många halvnära – tänk på det!

När det kommer till gäng så är jag en sånn person som gärna vill att alla ska vara med alla och brukar därför mixa vänner med vänner, och händer det tillräckligt ofta så skapas det ju ett gäng. Detta är dock inte alltid positivt… Men ja, vi brukar vara många som umgås tillsammans, framförallt om jag får bestämma.
DSC_0051

F: Åh vad fin kappa! Vart är den ifrån?
S: Tror du menar denna? Den är från H&M! Har du tur kanske den finns kvar i butik. Om du vill köpa den (har endast använt den en gång) så får du gärna maila mig på [email protected]

Skärmavbild 2013-12-30 kl. 12.09.09 AM

F: Vet du vart i NY man kan köpa MIH-jeans? Vilka affärer som säljer de och så?
S: Om jag ska vara helt ärlig så jag har faktiskt ingen aning. Eftersom det är ett brittiskt märke vet jag inte ens om de finns i NY och om det ens är billigare. Jag håller dock tummarna på att det finns på Bloomingdale’s eller liknande. Glöm inte köpa en storlek mindre!! Antingen har jag gått ner jävligt mycket i vikt eller så har mina jeans töjt sig, jag hoppas på det förstnämnda men tror på det sistnämnda, hehe.

F: Hur går det med träningsbloggen du skulle starta?
S:
Den finns och uppdateras med jämna mellanrum, men den har lösenord och är bara för mig. Tror jag tar mig lite vatten över huvudet om jag startar en blogg till, plus att det är väldigt privat och för min egna utveckling. Kan bli bättre på att skriva om träning här om ni vill?

Någon som har några fler frågor? Älskar att få frågor så det är bara att fråga så ska jag försöka svara i ett inlägg med jämna mellanrum!

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *