Birthday Dress

Nu är det bara 32 (!!!!) dagar kvar tills jag fyller freakin’ 18 år!! Galet hur snabbt tiden går!!

Det är bara två helger kvar i Stockholm, sen två helger i NY och sen smäller det! Har börjat spana in klänningar redan och la märke till att det är 40% på festklänningar på Nelly – även på två klänningar jag spanat in väldigt länge.

Tror jag kommer klicka hem någon av dessa två även fast jag har shoppingförbud inför NY just nu. 40% rabatt på en sånhär klänning går inte att motstå. 32 dagar jag är så taggad!!

18 år – det finns inget annat alternativ än glitter, glitter och mer glitter.
Desktop29
Den gröna hittar ni HÄR. Den svart hittar ni HÄR. Frågan är om man ska ta grön eller svart… Svart är ju tidslös och mer användbar men grön är ju lite mer unik, speciell och hade passat perfekt till mitt hår.

Det finns massa grymma klänningar så in och spana in rean!!

2 thoughts on “Birthday Dress

  1. GRÖN! Paljettklänningar är över lag inte särskilt tidlösa och till 18 år i livet krävs en statementklänning!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *