Shoe wanties

Skärmavbild 2014-01-28 kl. 8.20.59 PM.png
Förutom en ny handväska så står nya skor väldigt högt upp på min shoppinglista. Har inte köpt skor på hur länge som helst så det är verkligen dags! Jag har alltid haft svårt att hitta användbara, snygga vardagsskor. Nu har jag dock gått och fått världens grej för sneakers med en liten inbyggd klack. Drömmen är orginalet från Isabel Marant, men älsklingarna från Ash nedan går minst lika bra. Har bestämt mig för ett par svarta och ett par beige från Ash. Ska även spana in Tory Burch och de tidlösa ballerinorna – svarta står högst upp på listan men förhoppningsvis kan jag fynda någon fin färg också.

Åker man till New York är det nästan ett måste att shoppa loss på Nike, speciellt när man tränar. Ett par Free Run’s och ett par running shoes från Nike ska absolut få följa med mig hem. När jag ändå är där så är ett par nya fräscha vita Converse också ett måste… Kanske ett par i färg också? We’ll see!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *