nyårsönskningar: #3

Jag kommer dela upp mina nyårslöften/nyårsönskningar i sex delar, som alla har sin kategori. Jag älskar listor och har därför staplat upp mål/önskningar inom varje kategori som jag håller kärt i mitt liv. Fråga gärna om det är något ni undrar. Annars välkomnar jag er in i min ambitiösa men något orealistiska hjärna! 


Min blogg är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag vill ge den massa kärlek. När jag tog beslutet att ta ett uppehåll för någon månad sedan kunde tårarna inte sluta rinna. Nej, jag mår bäst med bloggen vid min sida. Dags att ta det till en ny nivå och satsa hårt. Bloggen är ju trots allt så himla roligt och kan inte låta bli att le åt tanken på att den kommer växa…

#3 – Bloggen

Byta bloggportal – Yes peeps, sant som det är sagt! Vilken bloggprotal det blir är bara att vänta och se… 

Dubbla läsarantalet – detta klarade jag av förra året och jag ska göra det igen.

Utveckla/förbättra min design – stilrent, enkelt, personligt men samtidigt väldigt snyggt är tanken. 

Bättre på att svara på kommentarer – allt blir roligare med respons

Ta mer bilder – ja det säger väl sig själv.

Ha bestämda bloggkategorier på bestämda dagar – tex måndag – träningsinlägg, tisdag – videos, onsdag – tankar osv osv. 

Utöka kategorierna och hålla mig till ämnet – en rolig utamning jag är villig att anta 

Firar detta inlägg med lite gamla headers… Don’t laugh! Den andra uppifrån är ju ett skämt.. Tandställning + motocross HELLO.

 

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *