nyårsönskningar: #2

Jag kommer dela upp mina nyårslöften/nyårsönskningar i sex delar, som alla har sin kategori. Jag älskar listor och har därför staplat upp mål/önskningar inom varje kategori som jag håller kärt i mitt liv. Fråga gärna om det är något ni undrar. Annars välkomnar jag er in i min ambitiösa men något orealistiska hjärna! 


#2 – social life 

2013 hände det (ursäkta språket) jävligt mycket i mitt sociala liv. Min flytt till stockholm blev som en explotion för mig och jag har aldrig någonsin varit så socialt aktiv, varit ute så mycket eller varit med om så mycket grejer. Samt det faktum att jag fortfarande, efter 1,5 år, träffar nya människor varje helg. Och att jag vaaarje helg får frågan ”hmm, du är inte härifrån va?” eller någon som härmar mig när jag pratar, men det stör jag mig inte på. Jag är van och fattar att folk tycker att det är kul att driva lite med min skånska, hehe. Nu blev det ett litet sidospår, men har i alla fall staplat upp några grejer som jag ska försöka tänka på detta året! 

Observera att bilderna bara är random bilder på fina vänner från 2013, och har inget med texerna att göra!

jag och frida i maj 

Detta ska jag tänka på 2014:

♥ Lära mig att det kan vara skönt att vara ensam ibland – inte vara sällskapssjuk med andra ord. – Jag har en tendens att blli så fruktansvärt uttråkad av att bara vara hemma, men det är nyttigt för mig. Och för mina resultat i skolan. 

♥ Inte festa och vara ute så mycket – 2013 var festens år, det gick liksom inte en vecka utan att jag var ute med kompisar. Det är så himla himla kul men jag måste lära mig att ha kul i en måttlig mängd. Hålla mig borta från både fredag och lördag.. Jobbigt när jag blir 18 i år, hehe! Tror detta kommer att bli svårt att hålla, men jag ska i alla fall tänka på det. 

jag, frida och johanna i januari förra året

jag och sofia i februari 
 

♥ Vara försiktig innan jag öppnar mig för folk – tro mig, man vill inte att alla ska veta alla sina värsta hemligheter och det är vad som händer om man berättar för fel person.

♥ Inte falla för idioter – slut på onödiga crushar och elaka killar, detta året gäller: vän först – crush sen. Och om jag sedan faller för mr right, no stupid mistakes capish? GLHF typ.

♥ Ta vara på vännerna och inte ta någon för givet – word. Något som jag lärt mig den svåra vägen. 

david, stephanie och frida en nice sommarkväll

stephanie och linnea i maj 
 

♥ Sluta ta allting så seriöst – vissa saker är bara på kul!

♥ Meet new people – min favorithobby!

jag och ebba våren 2013 någon gång 

♥ Inte provocera mer än nödvändigt – jag har alltid tyckt att det är kul att stå ut lite från mängden, men ibland blir det för mycket för mig att ta all skit som man får tillbaka så ibland är det nog bäst om jag bara är tyst. Working hard on this one ska jag säga!

♥ Vara trevlig – min reptilhjärna har en tendens att hugga tillbaka rätt hårt och låta otrevlig fast jag inte menar det. Tror de flesta i min omgivning nog hört mig säga ”oj förlåt nu var jag otrevlig igen..”

♥ Minska ner på min dramaqueenighet – vissa situationer behöver inte bli mer dramatiska än vad man gör dem… jag kommer nog alltid vara lite av en drama queen, men ett försök att minska ner på det kan vara lämpligt! 

 
jag och stephanie (så saknad!!) i februari, kommer aldrig aldrig glömma den dagen

jag och hanna på skolavslutningen 
 
 
 
 

One thought on “nyårsönskningar: #2

  1. Du verkar ha så otroligt många vänner och det känns som du är nära allihop.. Stämmer detta, hur gör du för att skaffa så många nya vänner och är ni alla i samma "gäng"? Avundas dig lite faktiskt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *