DESTINY

Nattankar är de bästa tankarna. Har precis skrivt ett par sidor psykologi och känner mig allmänt nöjd över mig själv som hunnit med mycket idag. Inlägget som skulle komma upp är färdigskrivet, dock inte infogat bilder än så därför det dröjer. Hur som helst. Nattankarna. Kom in på en blogg som skrev något i stil med ”jag tänker aldrig bo i Sverige när jag är vuxen” och jag känner igen mig så mycket. Jag kommer ihåg när jag tänkte så, precis likadant. ”Aldrig i Sverige”. Dock måste jag säga att jag växt upp, lärt mig och tänkt om. Visst kan jag fortfarande drömma om varma länder och soliga dagar i ett land långt borta från jantelagen, men det är så mycket mer än det. Jag tänker på min familj, som bor här. Jag tänker på samhällsutveklingen, som vi har här. Jag tänker på säkerheten, som finns här. Men inte minst så tänker jag på var han finns, han som ska komma och ta mitt liv med storm, för finns han här, ja då vill jag stanna här. Ingenting gör en så lycklig som att ha någon att dela tillvaron med, och finns den lyckan här så är det allt som spelar roll. Men sen å andra sidan, om miraklet råkar befinna sig i San Diego, New York eller Sydney så är det där jag kommer vilja spendera mitt liv. 

Det är väl bara att vänta och se var livet tar mig. Dock kan jag ju försöka hjälpa ödet lite på traven och råka befinna mig i just New York eller Sydney när stormen råkar passera… Right? 😉 

Dude you’re so deep I can’t even see you anymore….

Jag vet dock inte vad jag tror om ”ödet”. Jag tror liksom att allting händer av en anledning, samtidigt som jag inte tror på att man ska sitta och vänta på att livet ska komma, man måste liksom samtidigt skapa sitt eget öde… Vad tror ni? 

Btw, så är Destiny typ det finaste ordet jag vet. Om jag får barn i ett engelsktalande land så ska min dotter heta Destiny for sure. Och ja, jag vet att Miley Cyrus riktiga namn är/var ”Destiny Hope Cyrus”, förstår inte hur hon kunde byta, finaste namnet jag någonsin hört. 

One thought on “DESTINY

  1. Hej Felicia!

    Jag undrar hur du går tillväga när du söker ett extra/helgjobb!

    Vad tycker du är viktigt att få med i ett cv?

    Vilka ställen borde man lämna ut sitt cv till? Osv..

    Skulle bli glad för svar! 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *