nyårsönskningar: resor

Jag kommer dela upp mina nyårslöften/nyårsönskningar i sex delar, som alla har sin kategori. Jag älskar listor och har därför staplat upp mål/önskningar inom varje kategori som jag håller kärt i mitt liv. Fråga gärna om det är något ni undrar. Annars välkomnar jag er in i min ambitiösa men något orealistiska hjärna!  

Detta året ska bli ett riktigt res-år. Jobbar man hårt så får man fakiskt unna sig själv det! Personlingen lägger jag hellre 10 000 kr på en resa än en fin väska – men det kanske bara är jag? 

Planer och önskningar: 
New York City – 21 februari med två kompisar är bokat redan sen i höstas. 8 dagar fyllda med shopping, god mat, fina vänner, långa promenader, sightseeing, skridskor, central park, gula taxibilar och glada miner. 

 

London – tro det eller ej men jag har aldrig varit i London!! Jag har snart varit i USA fem gånger men nu är det dags för London också, det är ju ett måste. 1 maj åker vi och sen kommer det bli 4 dagar fyllda med fest, mer fest, god mat, massa dans och kanske lite shopping! 

 

Paris – man får ju passa på att utnyttja att man har kompisar på lyxiga orter – Stephanie here I come! Och detta ska jag lyckas klämma in mellan New York och London… Wish me luck! 

 

Medelhavsparadis – inget som är planerat men jag tror inte det blir så svårt att dra ihop några kompisar och åka iväg på någon skön och festinriktad medelhavsort, eller? 

Åre? – hade inte sagt nej till en weekend i Åre med min norrlänning, ebbssi please?

Höstlovsmys? – Om pengarna rullar in som de ska i sommar så tackar jag inte nej till en resa på höstlovet med någon kompis. Hörde jag Rom eller Barcelona? 

Tanzania/Zanzibar – detta drömmer jag om att mina föräldrar tar med mig på nästa vinter. Åh vill så gärna dit! 

Saknas: I år tar jag smällen att missa årets största festresa i Alperna, det får bli något annat år. För denna gången ropar världens coolaste stad stavat New York City på mig! 

 

Realitycheck: Hur kul det än är att resa så måste jag inse att jag inte har pengar eller tid att åka överallt just detta året, de fyra sista punkterna är inte bokat men jag drömmer mig bort. Och som jag sa till pappa, jag har så många år kvar att upptäcka och leva.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *