young, wild and free

Min framförhållning har verkligen inte varit den bästa på sista tiden. Jag som brukade vara så duktig på att planera, det är jag fortfrande i för sig, men sen ska man följa sina planeringar också och det är en annan femma. 

Jag kom hem till stockholm vid 21 igår, innan kl var 22 hade jag redan dragit på mig smink och lite nya kläder och var på väg ut. Ett par dagar i skåne leder till abstinens efter lite vänskapligt umgänge. Vi alla trodde att det bara skulle bli chill, men icke, sofias högtalare gjorde det till största dansfesten för oss alla och jag var inte en säng förrän 7 imorse. Lyckat trots att jag var ubermega trött hela natten! 

Drog mig upp i sängen för typ 2 (!!) timmar sen men har sedan dess hunnit rensa bland alla mina papper, kvitton och skolsaker och läst igenom alla bloggar så nu är det dags för vad jag egentligen skulle ha gjort hela dagen: plugga. Skolan drar igång på onsdag och jag har en hel del grejer att göra innan dess. Nu är det igång igen! 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *