look at me now

Åh herre var min magkänsla spyr på mig. De senaste månaderna har varit riktigt tuffa för mig men jag känner att jag börjar bygga upp mig själv och jag mår faktiskt bättre än vad jag gjort på länge. Har gått igenom så mycket som gjort mig stark på ett sätt som jag inte ens trodde var möjligt. Min själsäkerhet har blivit tryckt i botten och jag har i många lägen tvivlat på mig själv och trott att det är mig det är fel på. Så fel jag har haft och så nyttigt det är att få erfarenheten se saker utifrån och från ett annat perspektiv. Aldrig igen. Aldrig säger jag bara. För jag är starkare än så. 

”When you reach a ceratin point in your life there are people out there waiting to see you fall. Rather than let that gravity take you down sometimes you have to take matters into your own hands – and fly.” Väl sagt mr Bieber, och jag kan ju inget annat än att hålla med. Det handlar om inställningen – och jag tänker inte låta någon dra ner mig, det är bara slöseri på energi. 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *