the past year

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, absolut. Inget huge men allting man gör är ju något nytt. Jag började tex gymma ”seriöst”, hehe. Och åkte på mina två första festresor med vänner. Och sommarjobbade en hel sommar.

 Hur har ditt 2013 varit? Det har varit mycket upp och ner och jag har haft en väldigt tuff hösttermin både i skolan och utanför, men trots det så har jag haft sjukligt kul och 70% av året var typ en dans på rosor. 

Blev du kär i år? Ja, mer än vad jag själv insett. 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 21 februari – 2 mars, 24 mars, 18 juli och oh my god 23 april när jag och amalia såg bieber live! 

 Vad är din största framgång 2013? I början av året gick bloggen väldigt bra, men det har ju skitit sig nu. Dock så har jag haft ett riktigt bra jobbår och jobbat jättemycket, fått massa beröm och jobberbjudande rullar in! Vuxenlivet here I come? Min andra största framgång detta året är min utveckling som person.

Bästa köpet? Tänkt på detta en del faktiskt.. Mina rosa Nike Pegasus, mina vita jeans, mina svarta bootcut från H&M, min vinterjacka och alla sommarkjolar, allt det är väldigt välanvänt. 

Vad spenderade du mest pengar på? Resor och mat toppar nog min lista, men även kläder och nöjen.

Gjorde någonting dig riktigt glad? När jag var kär var jag riktigt glad, och när jag var i Portugal med Johanna. Och när jag hittade Mathilda. Men sen så tycker jag att de är de små sakerna som gör livet. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Impossible, We can’t stop, Animals, A little party never killed nobody

Vem saknade du? Förutom min familj som jag saknar hela tiden, så saknar jag mina gamla vänner – amalia, och sen nu när Johanna och Hanna har flyttat till London och Stephanie har flyttat till Paris så saknar jag dem något otroligt. 

Vad gjorde du på din födelsedag? Haha min födelsedag alltså.. Först blev jag överraskad på morgonen av Frida och Johanna med tårta och blommor, guld värt! Sen på kvällen var jag på ett häng där jag kommer ihåg att jag försökte rätta till allt med killen jag fallit för. Jag kanske inte alltid är den ängel till flickvän som jag inbillar mig själv ibland, hehe. 

Vem har du umgåts med mest? Mitt ex tog upp största delen av första halvan, men Mathilda tar nog ändå priset. Och Johanna! 

 Bästa minnet från 2013? Jag har många många många bra minnen från detta året. Valdi på sportlovet var oförglömligt, sen glömmer jag aldrig dagen jag och mitt ex blev tillsammans officiellt – samt dagen vi träffades. Jag har haft så många bra dagar och kvällar så det är svårt att rabbla upp alla. Jag och Stephanie hade en rätt oförglömlig kväll häromveckan. Och sen var veckan på Mathildas land i somras sådär överdrivet bra också.

Har du haft ett förhållande under 2013? Ja, till juli ungefär. 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Min familj, min blogg och min fritid.

Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt energi på människor som inte är värda min tid – och stressat. Och festat lite mindre kanske, hehe. 

Favoritprogram på tv? Paradise hotel toppar underhållningslistan. Annars står fortfarande Gossip Girl och One Tree Hill kvar på topplistan.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja, ett antal misstag från min sida förstörde mycket av mitt år tyvärr. 

Vad fick dig att må bra? Mina resor, mina vänner och att jag hittade träningen. 

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Jag hoppas över hela mitt hjärta att 2014 blir mitt år, vi 96or fyller ju 18, det säger väl sig själv?Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Tänk på vad du lärt dig och gör inte samma dumma killmisstag som du alltid gör. Sänk pressen på dig själv. Och HA KUL! (fast inte för mycket, sömn är också viktigt). Och något som jag försöker intala mig själv varje dag: du behöver inte göra allt just nu, du har en hel livstid på dig. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *