fråga & svar

Fråga:
Varför har ni flyttat tillbaka till gården? Trivdes dina föräldrar inte i Malmö?

Helt ärlig så har jag lite dålig koll på detta, men tror det är såhär.. Mina föräldrar flyttade till en (jättefin, är helt kär) lägenhet i Malmö i våras och väntade sedan till i mitten på sommaren när allt är som grönast att lägga ut gården för försäljning. Dock så har månaderna gått och gården har inte blivit såld. Det är tråkigt så klart och jag tycker det är konstigt då det är en väldigt fin och helt nyrenoverad gård, men det gör även att den är väldigt dyr jämfört med resterande hus/gårdar i närheten (med tanke på att vi inte äger några åkrar dårå). I vilket fall som helst blev den inte såld och då tog mina föräldrar beslutet att flytta tillbaka. Hela familjen, förutom jag, är helt överlyckliga över detta. Fick höra igår att de aldrig riktigt kändes som ”hemma” i lägenheten. Här har vi bott i 13 år nu så det är väl här resternade familjen hör hemma. 

För mig spelar det inte så stor roll för jag är ändå bara här ett par gånger om året. Jag älskade lägenheten men jag har min lägenhet i stockholm och jag tänker inte stå ivägen för familjens lycka. 

Hoppas det var svar nog! Fler frågor?

 

One thought on “fråga & svar

  1. Kan inte du lägga ut lite bilder på gården?

    Och lägg ut bilder på alla dina julklappar! Och vad du köpte till andra

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *