en dag

Onsdagar är alltid så jobbiga. Hatar onsdagar. Och jag har världens drygaste håltimme när alla mina classmates har matte så jag vandrar typ runt från kompisgäng till kompisgäng och är så rastlös så det är ett skämt. 

Lämnade dock sista lektionen för att åka till min kurator och prata. Det var verkligen skönt och välbehövligt så efter det kändes det lite bättre. Annars har jag hunnit läsa min dagbok från i våras och varit på gymmet idag. Sen så har jag pluggat såklart men det gör jag ju mer eller mindre varje vardag så det var väl inget nytt. 

Hur mycket jag än vill leva i nuet så kan jag inte låta bli att tänka på framtiden. Just nu så slits jag så mycket mellan två helt olika världar – storstadliv a la new york/paris/london eller ändlös sommar i cali/australien. Det är precis vad jag vill efter gymnasiet jag måste bara bestämma mig. Båda har ju sin charm. 

En sak som jag ska göra är att – bestämma mig för vad jag ska göra, ta reda på vad jag behöver för att ta mig dit och sen prioritera det och inte sådant som inte kommer ge mig något. 

Lite late night (22.24) thoughts sådär… Godnatt på er ♥

 

Btw, åker till New York med mina två bästisar om 106 dagar!! LÄNGTAR SÅ!

One thought on “en dag

  1. WIHOO NEWYORK OMG !!! HGGHAHAHKL NGRLEÖJGLA MGPOÄ WIT ÅEW°°°!!!! GONNA BAE CRAJJZÄÄÄÄ!!1

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *