some LOVE

Är du i ett förhållande? Nej! 

När går gränsen vid otrohet? Fysiskt sätt tycker jag att gränsen går vid kyss. Men annars allt som du inte skulle gjort när din pojk/flickvän är närvarande. 

Är du romantisk? Haha ja, vill dock att det är killen som ska vara mest romantisk.. 

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Någon som gillar mig för den jag är och som är stolt över att ha mig som flickvän. Och viktigaste, någon som gillar att prata. 

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Trogen!! Jag är världens bästa flickvän

Vad är viktigt i ett förhållande? Tillit. Kärlek. Kommunikation.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja, gråta när någon håller om en är ju bara så mysigt. 

Har du lekt med någons känslor? Inte medvetet

Hur många har du varit ihop med? Haft 4 seriösa förhållanden men vissa var mer äkta än andra. Skulle säga att den första och den tredje jag var tillsammans med var de gångerna som jag varit mest förälskad, om man nu kan mäta förälskelse.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? Nästan 9 månader. Tycker det är så patetiskt lite egentligen men i vår ålder är det som om man aldrig haft ett annat liv när det väl tar slut. 

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vet faktiskt inte. Har funderat lite på det faktiskt. Det är så brutalt kul att vara singel och man har en helt annan frihet som jag har börjat vänja mig vid. Dock finns det ju inget bättre än att älska oh bli älskad tillbaka när det är på riktigt. 

Är du en bra flickvän? JA! Alltså jag tycker verkligen att jag är det. För jag överanalyserar mitt beteende och tänker jättemycket på hur min partner hade sett på det och hur jag själv hade velat bli behandlad

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Typ 18, lol. No pressure…

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Aldrig. Vill nog inte ens tatutera mig alls. 

Hatar du ditt ex? Ja, det gör jag faktiskt. Jag hoppas att det kommer gå över med tiden men just nu har han bara orsakat så mycket onödig smärta. 

När du vill ha någon, vad gör du? Hehe, gör bort mig! Nej men jag har typ tappat mitt flyt. Men att vara flirtig och prata mycket är väl något jag tycker om väldigt mycket. Ibland funkar det och ibland inte. 

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? När jag hittat mannen i mitt liv hoppas jag att han aldrig kommer vilja vara otrogen. Vet inte vad jag skulle göra, beror på situationen. 

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja, och jag vill ha ett stort drömbröllop. Varför? För det är en cermoni för kärleken. Vill dock inte balnda in religion och jag tänker inte gifta mig i en kyrka.

Vill du ha barn? Vill ha tre eller fyra barn. 

Blir du lätt kär? Jag blir väldigt lätt attraherad av någon, och crushar väldigt ofta. Dock tror jag att jag har svårt att både falla och lita på någon på riktigt med tanke på hur många gånger jag blivit sviken. 

Vad faller du för? Leendet, ögonen, rösten och hur han behandlar mig så klart. 

Hur viktigt är det att man har samma intressen? Samma intressen – inte så viktigt. Tror dock att ”lika barn leka bäst” och att det är viktigt att man delar vissa värderingar, åsikter osv även om det kan vara kul att diskutera. 

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Personligen brukar jag dra mig lite när jag verkligen är intresserad av något på riktigt. Men man ska köra på det man känner för! 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *