time for a change

Vi har alla svackor i livet och jag har precis börjat ta mig ut ur en av de jobbigaste svackorna i mitt liv. Det känns skönt att det börjar gå uppåt igen. Ni vet, när botten är nådd finns det ingen annan väg än upp. 

Det jag älskar mest med att vara ungdom är att man lär sig så fruktansvärt mycket av sig själv. Med det menar jag att man inte bara lär sig från andra – som man också gör – utan att man, jag, lär mig av mina egna misstag, mina egna val och mitt agerande. Hur fascinerande är inte det? 

Trots att jag gör misstag och ångrar det, så gör jag ofta om mina misstag. Varför vet jag inte, det kan bero på en lång rad med saker. Det känns dock som att jag typ en gång i veckan, eller en gång i månaden, med jämna mellanrum helt enkelt, stannar upp och inser saker. Inser att det där kanske inte var så smart och att det inte kommer gynna mig på något sätt.

Och sen kommer de dagarna då jag sätter mig ner och bestämmer: Nej Felicia, nu är det dags för en förändring! Idag är en sådan dag. Idag har jag bestämt mig för något som jag är för feg för att dela med mig av, men jag vet att jag kommer hålla fast vid det. För de två senaste gångerna jag bestämde mig för något så har jag hållt det. Den första jag syftar på är när jag betämde mig för att börja träna ordentligt – TADAAA! Det har jag lyckats alldeles utmärkt med. Och andra var när jag besämde mig för att mitt ex inte skulle få en chans att påverka mig – TAAADAAA. Det går verkligen bättre och bättre för varje dag som går, vilket är toppen. 

Den förändring jag bestämt mig för idag är lite speciell, för jag kommer lyckas hålla det bra tror jag, men jag vet om att jag kommer svacka och jag kommer tillåta mig själv att svacka ibland. 

Så lite av dagens tankar, nu ska jag sätta igång med mitt plugg och jag har varit superduktig idag. Applåder och lättnad! 

 

One thought on “time for a change

  1. Snääälla säg! Vi är ju bara dina snälla söta bloggläsare och vi blir ju så nyfikna!

    Och vet du btw någon som går på vrg odenplan? Funderar stark på den skolan men gymnasievalet är ju så svårt

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *