länge leve lov

God söndagskväll på er! Ni förstår inte hur fruktansvärt äckligt skönt det är med höslov. Jag har legat i sängen precis hela dagen och inte gjort någonting förutom att sova och kolla på serier. Jag har längtat efter en sånn här dag i flera veckor (månader!!) nu så det är verkligen så brutalt skönt. Dock har jag börjat bli lite rastlös och uttråkad redan men det är en ny dag imorgon! 

Min första dag på lovet, igår alltså, spenderade jag 8 långa, fokuserade timmar till att skriva högskoleprovet för första gången. Det gick inte alls sådär jättebra och tror min poäng ligger på typ 0.8-0.9 av 2.0, vilket inte är sådär jättebra. Men jag skrev provet helt utan press och tog det bara som en övning. Kommer skriva det minst 3 gånger till så det ska säkert gå bra. 

Hann med lite skojsigt igårkväll och jag är så himla lyckilg för mina tre favorittjejer – Hanna, Stephanie och Johanna är ÄNTLIGEN hemma i sverige på lite besök (två går i london och en i paris) och två av dem fick jag spendera kvällen med igår. Saknat them so much!! 

Vi åt i alla fall middag på en restaurang på kungsgatan igår som heter Broken där det är lite amerikansk-inspirerad mat men jag åt Fajita Pita med kyckling. Gick sedan vidare för en födeledags-överraskning till stephanie som fyllde 17 igår, grattis till dig finis! Det var supermys och vi satt och pratade och hade allmänt mys. 

Lång text det blev. Ska försöka blogga lite mer nu när jag är ledig, saknar det så. Puss på er alla fina som fortfarande kollar in. Det kommer bli bättre – jag lovar. 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *