all in cocktails

Lördagar och helger är så oslagbart bra och jag vill att det alltid ska vara helg och inga bekymmer. Varför är socialt umgänge så underhållande? Fascinerande varelser vi människor är alltså. Anyway, nog med mitt pratande i nattmössan. 

Jag gick upp 6.20 en lördag morgon för att jobba mitt första pass (provjobb) på ett café, och jag jobbade rumpan av mig från 8-17 och var verkligen helt slut efter det men det var kul och gick bra!

Efter det åt jag middag all by myself och fixade mig och sen begav jag mig till mina allinbabes för ett oslagbart bokstavligt cocktail party med bara oss tjejer och vi dansade, skrattade och pratade på som vi alltid gör innan vi drog vidare till en liten födelsedagsfest där det var ännu mer dans och kul och sen till sist drog vi vidare in till stan för lite efterfest. Alltid lika nice! Ja och två girls sov hos mig så perfekt avslut på en awesome kväll.

 
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *