delicious

Min hjärna är verkligen helt utbränd at the moment, så då är det läge att prioritera och jag valde idag att välja bort träningen då jag har pass inbokat torsdag, fredag och söndag redan samt tränat måndag och tisdag. Tycker det är så himla skönt och roligt att bara ha en stund för sig själv varje dag där det inte är så mycket tänka utan bara göra. 

Fick en snpa från Vendela där hon gjort en mugcake och självklar var jag tvungen att också testa! Fick receptet av Vendela som i sin tur fått den från ett fitspo-konto på insta, så himla bäst. Tack sötnos!

Recept
1/2 mosad banan 
3/4 dl havremjöl (jag använde grahamsmjöl men man kan mixa havregryn också)
2 äggvitor eller 1 ägg (använde 1 ägg)
1/2 tsk bakpulver
1/2 msk yougurt
1/2 tsk kanel 

Såhär:
Blanda ingredienserna till en slät blanding/smet, smörj en skål/kopp (jag använde kokosolja med går lika bra med smör) häll i smeten och sätt in i micron på 2-3 minuter. Ta ut skålen och vänd den upp-och-ner på en tallrik och toppa med valfri topping. Jag använde mig av kesella utblandat med mjölk för en lösare konsistens och sen tillsatte jag hallon och blåbär som jag hade värmt lite i micron. Häll över mugcaken och TADAAA! Supergott och riktigt mättande. 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *