never meant to start a war

Tight schema för mig idag för att jag ska hinna med allt! Är jag snabb och effektiv kanske jag hinner skriva ett lite roligare inlägg i eftermiddag. 

Har varit helt hypad hela eftermiddagen på grund av att vi äntligen har spikat vårt UF-företag. Kommer förhoppningvis bli riktigt bra och vara riktigt roligt, men mer om det lite längre fram. Blev i alla fall perfekt med ett köttigt gympass för att bli av med lite överskottsenergi. Har fått i mig middagen nu och nu är det som sagt dags för intensivt plugg i ett par timmar innan sängen äntligen väntar. 

Så länge bjuder jag på frågestunds videon som jag länkade men aldrig la upp, är faktiskt förvånade över hur mågna som kollade på en länk liksom. Jag säger bara: HÖJ LJUDET!! Och fråga gärna om det är något ni inte hör. Pusss alltid lika fin stillbild!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *