marci

Jag har fortfarande en riktigt konstig känsla i kroppen. Jag är sådär jobbigt sprudlande och energiisk i skolan, sitter och längtar till att få göra av med alla energi på gymmet, idag blev det dock världens tråkigaste och oeffektivaste pass (yogalates), blev riktigt besviken faktiskt. Men man måste ju testa annars vet man inte. Tillbaka till den där känslan. Det är helkonstigt. Jag vet liksom inte riktigt om det är positivt eller negativt, det känns bara som om något kommer hända. Börjar bli lite läskigt faktiskt, mitt hjärta slår konstant i 190 och mina händer skakar som om jag vore dödsnervös inför något. Sen att mitt privatliv är lite kaos just kanske spelar in, men jag vet inte. Ska bli kul att se om det händer något spännande! 

Gjorde i alla fall ett litet köp idag. Genomtänkt, behövligt och perfekt start på min ”att-köpa”-lista. Det fick bli en svart väska gjord i tyg (observera ej tygpåse) från Marc by Marc Jacobs. No biggie men så användbar, speciellt till träningskläderna. 

 

3 thoughts on “marci

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *