without you

Godmorgon lovers! Det är söndag och jag ska än en gång hoppa i min jobbkläder och jobba några timmar men först: blogga. 

Igår var en hektisk dag. Full dag på jobb, jag missade min absolut bästaväns avskedsmingel som pågick under dagen, jag fick kasta mig in i duschen och slänga mig på sminket för att hinna iväg på en annan nära kompis avskedsdrink – men jag hann. Två tjejer från min klass anordnade en ”avskedsdrink” för den ena ska till London och den andra till Paris. Det var supermys och alla var jättefina. Dock vill inte min kamera samarbeta med mig i ”mysbelysning” så jag tog inte ens mödan att fota något annat än close-ups. Efter drinken var vi på väg att dra vidare men det slutade inte riktigt så och det blev istället en tidig kväll, men inte klagar jag! Varit dödstrött på senaste. 

Jag hade på mig min gula klänning så en liten outfit-post med halvdåliga bilder kommer upp under dagen. Puss på er ♥

Fick tyvärr ingen bra bild på värdparet, men jag ska skriva ett inlägg om det imorgon tänkte jag. I love you all to the moon 
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *