steffis avskedskräftis

Alltså ord kan typ inte beskriva hur bra dag jag hade igår. Så perfekt. Först en timmes träning, sen iväg till Lindingö för att förbereda och fixa (typ roligaste som finns) inför kvällens kräftskiva/fest för att sedan, tillsammans med sju härliga tjejer, fixa oss festfina och sen sparka igång kvällen festligheter.

Hela kvällen var väldigt lyckad. Stämningen var på topp, maten var ubergod och folket var awesome. Kunde inte blivit en bättre avskedskräftis för stephanie to be honest. 

Jag valde den rosa klänningen och mina nya favvoklackisar som trots smalaste klacken jag någonsin skådat lyckades bära runt mig till 80% av kvällen. Vi var alla dancing queens igår och jag har nästan 300 bilder i kameran. 

Jag visar några nu och så får det komma en del 2 imorgon eller så. Alla bilder kommer komma upp på facebook men inte här, eftersom det blir så internt. Så nu kommer mest bilder från oss tjejer innan (blandade kamera/iphone..) så blir det partybilder senare! Puss ♥

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *