cute and girly

Ikväll är jag som sagt bjuden på kräftskiva hos en av mina absoult bästa som ska ha det i samband med hennes avsked då hon ska spendera kommande läsår på svenska skolan i Paris. Vi har många gemensamma vänner så det är i princip bara folk vars namn jag känner igen så det kommer bli så kul! 

Klädkoden är finklädd, vilket är min favoritkod. Jag övervägde först att köpa en ny klänning men hejdade mig (klappa på axeln) jag har inte bara en garderob fylld med mina egna klänningar, jag har massa tjejkompisar som har både samma storlek och samma smak som jag, inte behöver jag en ny klänning! 

Just nu väljer jag mellan dessa tre klänningarna nedanför. Har dock några hemma hos stephanie som jag ska testa också.. Wie. Någon som är förvånad över flickigheten? Blommor, rosa, ljusa färger, klackar och rosetter det är precis så det ska vara.

Denna gula klänningen hade jag på skolavslutningen i 9an och har nog inte använt den sen dess faktiskt. Den är såå fin – speciellt i färgen – och det är perfekt med den svarta kavajen till ifall det blir kallt.

Denna klännigen är frugans och den är perfekt på alla sätt och vis förutom att den är snäppet för kort.. Är tveksam på om jag vågar ha den med dans, klackar och ett och annat glas vin i kroppen. Kan sluta illa. Tror dock jag behåller den för framtida bruk, hehe…

Denna rosa bakelse är favoriten i garderoben. Har ju dock redan haft på mig den denna sommaren (midsommar) men det var bara med familjen så det är ju nästan som oanvänd, hehe. Färgen, rosetten, modellen, längden – allt är perfekt med denna. Klackarna passar utmärkt till och jag ser inte ut som ett lik i den. Blir dock inte bra om jag tvingas ha något utanpå (observera att rosetten sitter på baksidan)… 
Så vad tycker ni kära läsare? 

3 thoughts on “cute and girly

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *