stop the hating

”If someone is trying to bring you down, it only means that you are above them”

En sak jag faktiskt velat ta upp länge. Bra energi vs negativ energi. ”There is no shame in dropping toxic people from your life”, bästa citatet på länge. Alla människor – vänner, ovänner, familj, randoms – alla som försöker dra ner dig, gör dig av med dem. Omringa dig med människor som ger dig positiv energi, som gör allt för att dra upp dig. Alla andra kan du bara sätta upp en hand framför. Det är lättare sagt än gjort, jag vet. 

Allt skitsnack som folk håller på med, allt hat som folk har mot dig utan anledning beror oftast på avundsjuka eller som citatet ovan – att man är högre upp och det stör han/hon. Vilket också är avundsjuka. Varje gång jag får sådana töntiga skitkommentarer och hån nufötiden… I couldn’t care less. 

Jag är så TRÖTT på att man inte kan vara glad för någon annans skull! Varför ska man hålla på att hata på någon utan anledning? Och ja, jag lever som jag lär. Tycker jag att någon gör något bra, eller att någon är snygg/vacker/fin så säger jag det, oavsett vem personen är. 

Jag är så glad, så så glad, att jag har hittat vänner som jag verkligen vet är äkta. Det är alltid svårt när man kommer som ny till en ny skola, en ny stad, och veta vem som är vem och vem man kan lita på. Det tog ett tag, men jag har hittar dem. Vänner som aldrig skulle göra något för att dra ner mig med mening, bara få mig att nå högre. 

Omringa dig med bra, positiva människor för då kommer du komma så mycket längre.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *