aldrig utan er

Dags att ge bloggen lite kärlek! Åh vad jag blir glad när ni lämnar så fina kommentarer, fortsätt med det snälla ni♥

Trots att jag och mina fyra tjejer inte kom i säng förrän kl 7 imorse och inte fick mer än 5 timmars sömn så är jag på bra humör idag. Har solat lite med tjejerna, Mathilda hjälpte mig att försöka budgethandla matvaror och sen har jag jobbat några härliga kvällstimmar idag också. Nämnde jag att jag älskar mitt jobb? Så glad att jag verkligen trivs bra där! Tråkigt att det snart är över.. (dock har jag lite idéer till hösten om jobb osv, mer om det en annan gång!). 

Tog veckans vilodag idag då jag inte haft så många timmar på mig. Jag är så trött så jag håller på att falla ihop just nu så jag ska bara dricka upp min stora kopp te och sen krypa ner i mina nytvättade lakan. 

aldrig haft vänner som ni, all kärlek till er

 

One thought on “aldrig utan er

  1. feliciaandersson.com has potential, you can make your page go viral easily using one tricky method.

    Just search in google:
    Kelashy’s Method To Go Viral

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *