good morning

Har jag nämnt att jag har världens finaste vänner? Vi körde tjejkväll igår och det var supermys. Först gick vi och handlade tillsammans och sen lagade vi tacos och hade mysmiddag med massa classic girltalk. Tjejerna stannade hela kvällen och två av dem spenderade natten här med mig framför ännu mer gossip girl och en film. 

Just nu ligger vi baa och myser i min säng. Jag laddar upp inför dagens jobb så snart blir det morgonkaffe och frukost bestående av havregrynsgröt, mums. Efter jobb blir det mer träning, är sugen på ett löppass så hoppas på fint väder. 

Har tidsinställt ett inlägg som kommer upp lite senare, glöm inte kommentera och ha en bra dag ♥

 

One thought on “good morning

  1. Hej! Läser du Andreaviktoria.blogg.se?

    Iaf, hon har nu en tävling där man kan bli länkad på hennes blogg och jag tycker verkligen att du ska vara med! För du har ingen vanlig tråkig Stockholms fjårtis blogg, utan din är så bra!

    Jag hittade den via sts hemsida när du var i USA. Sen när du åkte hem tänkte jag, "Nej vad tråkigt nu kommer det bli en helt vanlig blogg." men det blev det inte. För då flyttade du själv till Stockholm och bodde själv i Täby, sen flyttade du in till stan med din pappa och nu bor du själv där och det är så kul å föröka din resa när du bor själv och så!

    Så kommentera inlägget på hennes blogg och skriv hela din historia om att du bor själv eller så. Skulle va så kul å få se din blogg växa eftersom att jag har följt den så punktligt så länge nu!

    Iaf, ville bara säga att du är min faaavorit bloggare alla kategorier! Så bra och så kul och spännande att följa ditt liv i Stockholm!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *