I can, I will

Skola. Själv har jag två år kvar i gymnasiet och jag lovar att jag ska ta vara på varenda liten sekund. Inte för att jag tycker om att lägga timmar efter timmar på skolarbete, utan för att njuta av alla fantastiska vänner och event runt om skolan, njuta av att ha föräldrar som fortfarande försörjer mig och njuta av att veta var och vad jag ska göra. Sen det faktum att jag varken kommer ha tid att jobba eller träna lika mycket som jag gör nu pga skolan är ju lite tråkigt… 

Nu var det inte det jag skulle komma till, utan mina betyg. Jag fick mitt sista betyg så sent som igår så nu har jag äntligen fått alla. Ni som har följt mig länge vet att jag gick ut grundskolan med 310/320 poäng 14/17 MVG alltså. Gymnasiet var lite av en chock och jag har aldrig någonsin kämpat så mycket för mina betyg. Dock snubblade jag lite på mållinjen i några ämnen men överlag är jag faktiskt nöjd.

Engelska 5 – A
Engelska 6 – A
Historia – A
Matemarik – B (jag var så så så nära A men misslyckades och blev kraftigt missförstådd på nationella)
Idrott – B (med 22% giltig frånvaro och återkommande magsmärtor/benhinneinflammation är jag meganöjd)
Svenska – B (nationella var räddaren i nöden)
Retorik – B 
Social Science – C (tråkigt nog det enda rättvisa betyget efter mina prestationer…)
Franska 3 – D (hehe jag har alltid varit dålig på franska)

Dags att ta andra året med storm för jag har bestämt mig: college here I come! 

 

One thought on “I can, I will

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *