happy birthday

Förlåt att det varit lite dött här, men det beror endast på att jag fått tillbaka mitt sociala liv igen vilket är så skönt! Igår var det ingen vanlig dag (förutom att jag jobbade typ hela dagen och hann med hela 30 min(lol) på gymmet) så firade vi fina Emilias 17-årsdag! 

Vi drog en classic middag på Fridays som bjöd på halvdryga servitriser och fettig mat men viktigast av allt – många skratt och fina människor jag har saknat så galet mycket. Efter allt för mycket mat patrullerade vi hem till mig för att lika snabbt försvinna ut igen och vidare på kvällens roligheter. Vi var bara ett litet gäng och ”chillkrökade” men vi hade riktigt riktigt roligt allihopa och kvällen slutade när solen gått upp med äcklig mcdonaldsmat och sedan 4 däckade tjejer i min säng. Precis så en sommardag ska se ut! 

Och ännu ett stort grattis till dig fina Emilia ♥

 

One thought on “happy birthday

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *