july 31, 22.24

Jag har helt tappat min inspiration till precis allt förutom träningen. Under våren och hösten när det är skola, och jag är helt ihoptryckt med läxor, skola och allt som hör till, då har jag så himla mycket hela tiden som jag känner att jag hade velat göra om jag hade haft tid. Nu när jag inte har något att göra alls, då har jag på något sätt glömt bort allt det där. Jag har en sak som ligger och gnager i bakhuvudet och det är franskan. Vill. Så. Gärna. Lära. Mig. Franska. Men hur? Jag har verkligen ingen aning. Jag kollar OC med fransk undertext men that’s it. Tips någon? 

Sen kommer jag ihåg att jag hade världens företagsidé också. Jag är så arg på mig själv för att jag inte skrev ner det! Men å andra sidan kan det väl inte ha varit en så bra idé om jag inte ens kan komma på vad det var… 

Tillbaka till inspirationen då. Var tog den vägen? Alla bloggar har tappat mening. Jag vill läsa om drömmar, framtidsplaner, folk som har lycktas och liknande… Någon som har tips på någon som bloggar om det?

Och förresten, var tog alla mina kommentarer vägen? Ni som brukade vara så bra på att peppa, komma med ideér och åsikter.

I¨m a dreamer. Jag är rädd. But I still believe.

 

3 thoughts on “july 31, 22.24

 1. Snälla, skulle du kunna länka din träningsblogg? Den skulle vara så kul att läsa!

  Svar:
  Jag jobbar på det! Vill att den ska vara perfa innan jag kommer ut med den. Tycker dessutom det är lite halvpinsamt men försöker "övervinna mina rädslor" samt skita i vad andra ska tycka. Men tack, jag hoppas folk kommer gilla det 😀
  feliciaandersson.com
 2. Läs någon fransk blogg kanske, se franska filmer, eller jag vet inte, jag suger på franska,

  Svar:
  Tack för tipset! Du råkar inte veta några franska bloggare? Tips på några bra franska filmer kanske?
  feliciaandersson.com
 3. Kolla in linnolsson.se 🙂 Precis det du letar efter med bloggar! 🙂

  Svar:
  Åh tack för tipset, snällt att du tar dig tid. Tog dock en snabb kik och bestämde mig allt för snabbt att det är för mycket hästar för min "icke-djurfantast-smak" hehe…
  feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *