night out

Jag och Johanna var ute och hade det kul varenda kväll och natt förutom en, vi hade så kul!! Dock var vi bara ute på nattklubben en kväll och det var också helt otroligt kul. Vi fick tag på VIP-band också och där träffade vi några jättetrevliga kilalr från London och Holland som vi hängde med hela kvällen. Vi började (skulle nästan vilja säga att det var vi som startade dansen lol) att dansa och sen kom den någon lokal artist och sjöng. När han hade gått så skulle jag självklart upp på de jättehöga ”blocken” och dansa, och det var hur kul som helst tills vi blev tillsägda av vakten, hehe. Vi fortsatte att dansa och mingla runt tills vi tog en taxi hem vid 5- halv 6. Sjukt galen och rolig kväll! 

Anyway, jag och Johanna tog lite pics innan vi gav oss ut (as usual)… ”outfit”-bilderna blev riktigt dåliga…

 
 
 
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *