what dreams are made of

Gud jag är så himla tankspridd just nu! Mina tankar går runt i 100 km i timmen och jag vill bara göra något. Saknar allt som har med socialt umgänge att göra trots att det inte gått mer än 36 timmar sen jag såg min senaste vän och tre timmar sen jag gick hem från jobbet. Jag blir så deprimerad av att tänka på att alla är ute i sverige/världen och har så kul och så sitter jag här. Försöker ändå tänka positivt – nästa gång är det min tur. Och dessutom så har jag haft en galet bra sommar so far. Man måste börja någonstans, man kan liksom inte göra allt på en gång. Tankarna kan dock inte låta bli att springa iväg till framtiden. Jag vill jag vill jag vill. Jag vill göra ett halvår i frankrike, jag vill plugga/jobba (och bli kär) i usa, jag vill upptäcka austrailen, jag vill jobba och få erfarenhet, jag vill kunna resa var jag vill när jag vill – men mest av allt vill jag ha någon att dela allt med. Blir aldrig fri från tankarna att det finns något bättre, något roligare, något mer. Men jag försöker stoppa mig själv och bara njuta av nuet isället. Fånga dagen. Carpe Diem. 

Nej vafan, nu ska jag samla mina tankar på en lörunda i det för en gångs skull molniga vädret. Hörde jag milen?

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *