HEMMA

Hej mina älskade!! Förlåt att uppdateringen verkligen har varit sämst denna veckan men varken min dator eller mobil har velat samarbeta med mig… Dock ha kameran samarbetat någorlunda och jag har ett ton med fina bilder att visa! 

Jag har alltså redan spenderat en hel vecka vid Portugals sykust i en liten stad/by som heter Tavira. Jag kom hem sent igårkväll och jag har verkligen haft en galet underbart sjukligt bra vecka med min bästa. Vad har vi gjort? Varit ute i princip varje kväll och festat, träffat massor med trevliga svenskar, norrlänningar (lol) britter, portugiser, holländare och ja – trevligt folk helt enkelt, besökt fyra helt fantastiska stränder, legat och stekt vid poolen, ätit god mat, shoppat, njutit, skrattat och verkligen bara haft det helt perfekt. Vad mer kan man begära av en semestervecka?

Jag tänkte att jag ska lägga upp ett inlägg om dagen ungefär med bilder från de olika dagarna. Så typ i en vecka framöver? Och även blogga på som vanligt. Jag som tagit en veckas semester från mina mat- och tränvanor har planerat att vara tillbaka på banan redan imorgon. 

Så förbered er på flera fina och semestriga bilder de kommande dagarna! Puss ♥

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *